Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
سرآشپز

امروز با این غذای خوشمزه و فوری اومدم خدمتتون که داخلش بسیاااااااااااااار نرم و لطیفه و بیرونش کرانچی و ترد هست ممممممممممم به به

شنیسل رو همه بلدن درست کنن ولی من یه روشی بهتون یاد میدم که گوشت سینه ی مرغ رو خیلی نرم میکنه و شاید کسی تا حالا اینطوری درست نکرده باشه. خب بریم سر اصل مطلب

اندازه ها رو نمیگم چون دلبخواه هستش و بستگی به مقدار گوشتی که مصرف میکنید داره.

۱. سینه مرغ که از وسط برش افقی میدیم و نمیکوبیم...اگه اندازه ی سینه مرغ بزرگه میتونید ۳ قسمتش کنید...بعد با ۲-۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت که پودر سفید رنگه(و نکته ی مهم همین نشاسته هست) و کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم و ۱۰ دقیقه میذاریم بمونه.

۲. یه دانه تخم مرغ را با ۱/۴ پیمانه شیر مخلوط میکنیم و کمی نمک بهش میزنیم و گوشتها رو یکی یکی داخل تخم مرغ و بعد داخل مخلوط پودر سوخاری(پودر سوخاری-نمک-فلفل-پودر سیر-سبزیجات خشک معطر) میزنیم.

۳. و در آخر هم داخل روغن داغ سرخ میکنیم...حتما روغن داغ باشه تا کمتر جذب بشه...با کمی فاصله شنیسل ها رو تو ماهیتابه بذارید تا دمای روغن پایین نیاد.

اول قرار بود با پوره سیب زمینی سرو کنم ولی چون از مواد تخم مرغیم اضافه اومد و من حیفم اومد بریزم دور...واسه همین تصمیم گرفتم سیب زمینی سوخاری درست کنم...به این صورت که ۲ تا سیب زمینی متوسط رو داخل مایکرویو به مدت ۵ دقیقه کباب میکنیم و بعد خردش میکنیم(من با پوست خردش کردم چون خییییلی نازک بود) و بعد هم داخل تخم مرغ و پودر سوخاری زده و در آخر هم سرخ میکنیم.

نوش جان


برچسب‌ها: شنیسل مرغ, شنیسل فوری, مرغ فوری, سیب زمینی سوخاری, مرغ سوخاری
لينك | نوشته شده در Wed 16 May 2012ساعت 23:17 توسط ***Chef Hani***|


سلام به همه ی شما دوستای خوبم.....با یه آش خیلی خیلی خوشمزه و ساده در خدمتتونم
این آش هم مثل خیلی غذاهای دیگه تو هر شهری یه مدل درست میشه. این آش رو از مخلوطی از دستورهای مختلف که از اینور و اونور شنیدم درست کردم و نمیدونم حالا این مدلش که من درست کردم به کدوم منطقه یا شهر تعلق داره!!! اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه بگه و ما را از جهل مرکب درآورد مدت پختش هم یک ساعت و نیم هست و خیلی زود آماده میشه. تو این هوای سرد خیلی می چسبه....
همسر خان اصلا اهل سوپ و آش نیست ولی از این آش خـــــــــــــــــــــیلی خوشش اومد. اصلا فکر نکنم کسی از این آش بدش بیاد بس که خوشمزست....تازه یه غذای سالم و کامل و رژیمی هم هست چون اصلا روغن نداره. من از گوشت گاو بدون چربی استفاده کردم که دیگه خیلی رژیمی شده بود. شما هم درست کنید و حالش را ببرید

مواد لازم:

برنج 1 پیمانه
لپه 1/2 پیمانه
تره خرد شده 2 پیمانه
گشنیز خرد شده 1 پیمانه
سیر له شده 4 حبه
ماست 400 گرم
تخم مرغ 1 دانه
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم!
گوشت چرخ کرده 1 کف دست(بدون در نظر گرفتن انگشتها)
ادویه ی معطر(زعفران، جوز هندی، هل،...) 1 ق چ

طرز تهیه:

1. برنج و لپه را با 2 لیتر آب میگذاریم نیم ساعت بپزه.



2. سبزی ها و سیر را اضافه می کنیم.



3. بعد از چند دقیقه که برنج و لپه مون کامل پخته شدن و سبزی هم نیم پز شده.



4. ماست را از قبل بیرون میذاریم تا به دمای محیط برسه(1 ساعت) بعد با نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ حسابی مخلوط می کنیم.



5. با وجود زردچوبه مخلوطمون زرد نمیشه و کرم روشن میشه(مثل عکس پایین). تو عکسا اگه زرد افتاده به خاطر فلاش دوربینه!!



6. از آب آش که داره قل قل میجوشه آروم با ملاقه برمیداریم و کم کم به مخلوط ماست و تخم مرغ اضافه می کنیم و تند تند هم میزنیم تا تبدیل به دوغ بشه!!!!(این قسمت تقلب بود)



7. بعد به آش اضافه می کنیم. این طوری ماست کم کم داغ میشه و شوک نمیشه و در نهایت نمی برررره



8. گوشت چرخ کردمونو با ادویه ی دلخواه مخلوط می کنیم. مهمه که حتما ادویه معطر باشه چون گوشتمون پیاز و سیر و ... نداره. بعد با صبر و حوصله ی فراااااااااااوان می شینیم و اون ها رو قلقلی می کنیم اندازه ی نخود!!!!!!!!! یعنی آخر اعصااااااااااااب........و به آش در حال جوشیدن اضافه می کنیم و تا 2-3 دقیقه هم نمیزنیم که گوشت خودشو بگیره.



9. و در نهایت هر 2-3 دقیقه هم میزنیم تا ته نگیره و آشمون غلیظ بشه.


نکته: از اول تا آخر پخت احتیاجی به در قابلمه نداریم و دائم باید آش رو هم بزنیم.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ ن: خب دوستان این آش مجهول الهویه ما هم معلوم الحال شد این آش دوغ خوشمزه ی کرمانشاه هست.


لينك | نوشته شده در Sun 30 Oct 2011ساعت 16:38 توسط ***Chef Hani***|

مواد لازم:

سینه ی مرغ آب پز ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
ادویه: فلفل سیاه و قرمز-سیر-زردچوبه-نمک مقداری
ریحون خشک ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۲ قاشق غذاخوری
قارچ قهوه ای(یا سفید) ورقه شده ۲ پیمانه        

 

طرز تهیه:

پیاز را خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و بعد فلفل دلمه ای و ادویه را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. سپس مرغ ریش ریش شده و ریحون خشک را اضافه می کنیم و مواد را از روی حرارت برمیداریم و میگذاریم تا کمی خنک شوند.

قارچ قهوه ای را در روغن داغ سرخ می کنیم و در آخر کمی زعفران به آن اضافه می کنیم(برای خوشرنگ شدنش)

در کاسه ای دیگر تخم مرغ را با درجه ی تند همزن به مدت ۴ دقیقه میزنیم تا حجمش چند برابر بشه سپس همه موادی که درست کرده بودیم را به همراه آرد اضافه و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.

کف ظرف پیرکس کاغذ روغنی میگذاریم و با اسپری روغن کمی آن را چرب می کنیم. مواد را داخل آن می ریزیم و به طور یکسان همه جای ظرف پخش می کنیم.

در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم تا کاملا روی آن طلایی شود. 

و بعد دو لپی آن را میخوریم.  


لينك | نوشته شده در Thu 28 Oct 2010ساعت 1:31 توسط ***Chef Hani***|

 

سینه مرغ

۴ عدد

تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری ساده ۱ پیمانه
ادویه:فلفل سیاه- پاپریکا- سیر- نمک به مقدار دلخواه
کنجد ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خشک ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

سینه ی مرغ را درون کیسه ی پلاستیکی میگذاریم و با بیفتک کوب میکوبیم تا پهن شود و به آن کمی نمک میزنیم.

تخم مرغ و شیر را با چنگال میزنیم تا صاف شود.

پودر سوخاری+ادویه+کنجد+جعفری خشک را مخلوط می کنیم.

۴-۵ قاشق روغن در ماهیتابه میریزیم و صبر میکنیم تا روغن داغ شود.

سینه مرغ را در مخلوط پودر سوخاری میزنیم سپس در مخلوط تخم مرغ و دوباره در پودر سوخاری می غلطانیم و در روغن داغ سرخ می کنیم. حرارت باید متوسط باشد تا گوشت سینه مغرپخت شود.

شنیسل ما آماده س!!!

جای شما خالی بسیاااااااااااار خوشمزه و آبدار بود.

*نکته: تا یک طرف شنیسل سرخ نشده به آن دست نمیزنیم وگرنه پودر سوخاری جدا میشه از مرغ!!

* می تونید اول مرغ رو به آرد آغشته کنید بعد تخم مرغ و در آخر پودر سوخاری.

به همین سادگی  


لينك | نوشته شده در Sun 24 Oct 2010ساعت 12:2 توسط ***Chef Hani***|

 

مواد لازم:

*توفو(Extra Firm)

1  بسته 400 گرمی

نشاسته (گل یا پودری) 2 ق غذاخوری
فلفل سیاه 1/2 ق چایخوری
نمک به میزان لازم!
روغن مایع 2 ق غذاخوری

* عکس توفو(Extra Firm) - (از اینترنت)

طرز تهیه: 

1- آب توفو را خالی می کنیم و با دستمال آشپزخانه سطحش رو خشک می کنیم و کمی فشارش میدیم تا آب اضافی آن خارج شود.

2- توفو را به 8 قسمت تقسیم می کنیم با ضخامت 1 سانتی متر، و دوباره با دستمال رطوبت اضافی آن را می گیریم.

3- روی دو طرف توفو ها نمک و فلفل می پاشیم و با دست کمی فشار میدیم تا جذب توفو شود.

4- نشاسته ی گل را در هاون می کوبیم در حدی که مثل شن ریزه شود و  بعد دو طرف توفو ها را کاملا با آن پوشش میدیم و اضافی آن را خیلی آرام با دست می تکانیم.

5- روغن را گرم می کنیم و با حرارت ملایم(متوسط مایل به کم!) توفو ها را سرخ می کنیم تا روی آنها طلایی شود.

به همین راحتی......به همین خوشمزگی.....!

*اگر نشاسته ی گل در دسترس نبود نشاسته ی پودری هم میشه استفاده کرد.

*این غذا با سسس کچاب که به آن کمی سس فلفل(تاباسکو) اضافه کردیم، عالی میشه!!!!

*یک غذای راحت و خوشمزه و سالم و.... کاملا گیاهی!! سرشار از کلسیم و پروتئین!!

 


لينك | نوشته شده در Sun 7 Feb 2010ساعت 0:1 توسط ***Chef Hani***|

مواد لازم:

لوبیا قرمز پخته(یا چیتی یا چشم بلبلی)

1 و 1/2 پیمانه

پیاز کوچک 1عدد
سیر رنده شده 2 حبه
پیازچه 2عدد
جعفری خرد شده 1 ق غذاخوری
قارچ بزرگ 4عدد
گردو

1 پیمانه

سس کچاب(یا چیلی) 2 ق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم!!
آرد 2-3 ق غذاخوری

 

*این غذا سرشار از پروتئین و آهن می باشد.

*برای سرخ کردن این مقدار مواد 2 قاشق غذاخوری روغن مایع کافی ست.

* این مقدار مواد 5 تا همبرگر و 1 مینی همبرگر میده.

طرز تهیه:

 

1- پیاز و پیازچه را ریز خرد می کنیم. قارچ را نیز ریز خرد می کنیم. گردو را با دست خرد می کنیم که پودر نشه.

2- قارچ را با شعله زیاد تفت میدیم و وقتی آب آن تمام شد گردو را اضافه می کنیم و با هم تفت میدیم تا قارچ ها طلایی شوند.این مواد را کنار میذاریم تا خنک شوند.

3- لوبیا ، پیاز ، پیازچه ، سیر ، جعفری را در کاسه ی بزرگی می ریزیم و با گوشت کوب می کوبیم تا مواد با هم مخلوط بشن.(میتونید از چنگال هم استفاده کنید چون نباید له بشن----مطابق شکل بالا)

4- مخلوط قارچ و گردو را اضافه می کنیم و با چنگال مخلوط می کنیم. نمک و فلفل به میزان لازم!! را اضافه می کنیم. سس کچاب را نیز اضافه می کنیم و همه ی مواد را کاملا مخلوط می کنیم.

5- آرد را داخل بشقاب پهنی می ریزیم .

6- بعد به اندازه ی یک مشت از مواد بر می داریم و گرد می کنیم و با دست کمی فشار میدیم تا شکل همبرگر به خود بگیرد ولی نازک نشود.(تقریبا 2 برابر همبرگر معمولی)

7-      دو طرفش را در آرد می زنیم و خیلی آرام آرد اضافی را می تکانیم. و با حرارت متوسط در روغن سرخ می کنیم تا دو طرف آن طلایی شود.(10 دقیقه)

غذای ما آمادست!!!

 


لينك | نوشته شده در Sat 23 Jan 2010ساعت 20:32 توسط ***Chef Hani***|

   

مواد لازم برای ۴ نفر:

ران مرغ 1عدد
پیاز متوسط 1عدد
آب 1/2 قابلمه متوسط
هویج متوسط 2عدد
قارچ بزرگ

2عدد

ساقه ی جوان کرفس 4عدد
جو ی پرک

1 پیمانه

رب گوجه 2 ق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه هر کدام 1/2 ق چایخوری
جعفری خرد شده 2 ق غذاخوری
خامه ی ترش(sour cream) 2 ق غذاخوری  

* مدت پخت : 1 ساعت

*در مرحله ی 3 و4  در قابلمه را  نمیگذاریم!

* نمک و فلفل بسته به ذائقه میتونه تغییر کنه!

طرز تهیه:

1- پیاز را خلالی خرد می کنیم و به همراه ران مرغ و آب به مدت 30 دقیقه میگذاریم بپزند و بعد مرغ را در میاریم.

2- هویج را حلقه حلقه می کنیم...قارچ را ورقه ورقه می کنیم...کرفس را ریز ریز خرد می کنیم!! و به آب مرغ اضافه می کنیم.

3- بعد از 5 دقیقه جو ی پرک و رب گوجه را اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.

4- نمک و فلفل را اضافه می کنیم و به مدت 15 دقیقه میگذاریم سوپ بجوشه. هر 5 دقیقه هم میزنیم که ته نگیرد.

5- شعله را کم می کنیم و به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا سوپ جا بیافته و غلیط بشه.

6- موقع سرو روی آن خامه ی ترش و جعفری می ریزیم.

 سوپ ما آمادست!! نوش جان!!

 


لينك | نوشته شده در Sat 16 Jan 2010ساعت 22:22 توسط ***Chef Hani***|

 

مواد لازم برای 2 نفر:

سینه ی مرغ 

 2 عدد

تخم مرغ 

 1 عدد

پیازمتوسط 

 1 عدد

روغن مایع 

 1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه  

1/2 قاشق چایخوری

نمک  1/2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
کاهو و نعناع   

 چند برگ

طرز تهیه:

1-اول از همه پیاز را رنده می کنیم، بعد تخم مرغ ، نمک ، فلفل سیاه را اضافه می کنیم و با قاشق خوب مخلوط می کنیم.

2-حالا روی سینه ی مرغ رو با چاقو 2-3 تا شیار کم عمق  می زنیم و بعد توی مخلوط پیاز و ادویه می گذاریم تا کاملا به مواد آغشته بشه .

3- روی ظرف را با سلیفون می پوشانیم و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار میدیم. چون سینه ی مرغ گوشت نسبتا خشکی هست ، این کار باعث نرم شدنش میشه.

 4- ماهیتابه را روی گاز با حرارت متوسط می گذاریم تا داغ بشه بعد 1 قاشق روغنی که داشتیم و می ریزیم و سینه ی مرغ را داخلش سرخ می کنیم. وقتی یک طرف کاملا طلایی شد ، برمیگردانیم تا طرف دیگه ی آن هم سرخ بشه.(10 تا 15 دقیقه)

5-کاهو را خرد می کنیم و داخل ظرفی که می خواهیم مرغ را در آن سرو کنیم می ریزیم و چند برگ نعناع روی آن قرار میدهیم و  در صورت دلخواه 2 قاشق آبلیموی تازه روی آنها می ریزیم.

6- رقتی استیک مرغ آماده شد آن را با چاقو برش می دهیم و روی کاهو می چینیم. و در آخر هم 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی همه ی مواد پخش می کنیم.

 نوش جان!


لينك | نوشته شده در Wed 13 Jan 2010ساعت 12:50 توسط ***Chef Hani***|